Betonmixers Light Line C3

Logo Stetter

De betonmixers van Stetter uit de Light Line

De Light Line van Stetter – Garantie voor maximale efficiëntie in betontransport.

Dankzij de uitgebreide ontwerpmaatregelen hebben de Light Line vrachtwagenmixers een extreem laag constructie gewicht. Dat levert u meer omzet op door een hoger laadvermogen. Dit is niet ten koste gegaan van de robuustheid en lange levensduur van de Stetter betonmixers.

De combinatie van hoge transportopbrengsten en lage onderhoudskosten zorgen voor een uitstekend resultaat en efficiëntie in gebruik.

Een geoptimaliseerde trommelgeometrie en opstelling van de mengspiralen, evenals extra apparatuur met verminderd gewicht zijn de kenmerken van deze extreem lichte betonmixer. Een laadvermogen van maximaal 8 m³ kan worden bereikt in combinatie met slechts een “lichtgewicht” 4-assige voertuig van 32 ton.
De nieuwe opstelling van mengspiralen die gepatenteerd is, maakt de unieke toepassing mogelijk van de krachtigste slijtvaste staalsoorten die op de markt verkrijgbaar zijn. Naast een hoger laadvermogen betekent dit ook een aanzienlijk langere levensduur in vergelijking met alle bekende lichtgewicht versies. Voor economisch transport van beton over vele jaren.

Minder emissie en maximaal laadvermogen? Dan is de lichtste vrachtwagen mixeropbouw van 9 m³ de ideale oplossing: De Stetter UltraEco.

Stetter betonmixer uit de Light Line C3
Light Line C3
Technische gegevens
Technische gegevens
Download brochure Stetter betonmixer Light Line
Download brochure

Betonmixer Stetter Light Line C3

Betonmixer Stetter Light Line C3   Betonmixer Stetter Light Line C3