Over ons

WieBoogert Service vlag

Boogert Service is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop, service en onderhoud van betonmixers, mixerpompen, betonpompen en dickstoffpompen. Wij zijn officieel dealer en keuringsbedrijf voor Schwing-Stetter.

Het bedrijf is in 1993 opgericht door Ton Boogert en het bedrijf is inmiddels een specialist in de branche geworden.
De afgelopen 25 jaar heeft Boogert Service zich sterk kunnen ontwikkelen, dankzij het vertrouwen van onze klanten, medewerkers en leveranciers. De ambitie voor de toekomst is om onze service te blijven verbeteren en het vertrouwen van onze klanten verder te vergroten. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

We zijn officieel dealer voor Nederland en België van het merk Schwing-Stetter.

WatBoogert Service nieuwbouw van betonpompen, betonmixers en mixerpompen

We zorgen voor de verkoop van nieuwe machines van Schwing-Stetter, die geheel naar uw eigen wensen worden uitgevoerd en opgebouwd in onze eigen werkplaats.

Daarnaast dragen we zorg voor het onderhoud van uw machines, zowel Schwing-Stetter als andere merken. Niet alleen vanuit onze eigen werkplaats, maar ook op locatie met onze goed uitgeruste servicewagens.

Zo wordt de continuïteit van uw machinepark zo goed mogelijk gewaarborgd en staat kwaliteit, service en een snelle oplossing bij calamiteiten bij ons centraal.

Hoe

Het Boogert Service team staat voor u klaarOm onze kwaliteit te kunnen waarborgen is een team van specialisten onmisbaar. Het team van Boogert Service bestaat uit uitstekend opgeleide monteurs en keuringsmeesters.
Onze afdeling verkoop voor nieuwe machines en advies heeft veel kennis in huis, die de afgelopen 25 jaar is vergaard.

En na verkoop houdt de service niet op, want ook vele jaren daarna kunt u bij ons terecht voor hulp en advies bij storing, onderhoud, keuringen en onderdelen.