Service

Tijdig en regelmatig onderhoud verhoogt de veiligheid en verlengt de levensduur van uw machine. Met onze goed opgeleide monteurs en keurmeesters kunnen we u een optimale service bieden. U kunt bij ons terecht voor keuren van uw betonpomp, reparaties, onderhoud en levering van onderdelen.

We nemen u graag zorgen zoveel mogelijk zorg uit handen, door u de beste kwaliteit en service te bieden. Zo werken wij aan een duurzame relatie met onze klanten.

Boogert Service servicewagenBoogert Service servicebus

Optimale service 24/7

Een 24/7 service verlenen vraagt om een goede organisatie die haar afspraken nakomt. Het draait immers om bedrijfsmiddelen die zo snel mogelijk weer operationeel en dus winstgevend moeten zijn. Onze technische dienst bestaat uit zeer goed opgeleide specialisten, waarvan een aantal door Schwing GmbH opgeleide inspecteurs voor het keuren en inspecteren van uw materieel.

De kracht van Boogert Service zit echter niet alleen in de uitstekende service maar ook in de snelle onderdelenvoorziening. Als u een onderdeel nodig heeft kunnen we u snel uit eigen voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn.
Naar onderdelen en onderdelenboek

Service op locatie

Voor een snelle en efficiënte service ter plaatse kunnen we een tweetal mobiele werkplaatsen inzetten. Het zijn vrachtwagens die volledig zijn ingericht om overal de hoogste kwaliteit op locatie te kunnen bieden. Deze servicewagens zijn compleet ingericht met een mobiele werkplaats, een onderdelenmagazijn en alles wat nodig is om u onze snelle en optimale “Boogert Service” te kunnen bieden.

Uw materieel is onze zorg!
 
 

Vervangend vervoer

Servicewagen Boogert Service
Onze service wordt compleet door het ter beschikking stellen van een aantal leenauto’s. Als u uw voertuig ter reparatie bij ons achterlaat kunt u van deze gratis service gebruik maken voor het vervoer terug huiswaarts. Als u van tevoren aangeeft dat u een leenauto wilt gebruiken, dan staat hij startklaar voor u. Voor ons geen moeite en voor u een zorg minder.
 
 
 

Veiligheid

Boogert Service leenauto
Ook veiligheid heeft bij ons hoge prioriteit. Voor de veiligheid van zowel uw werknemers als de omgeving is het belangrijk dat het materieel aan strenge veiligheidsnormen voldoet.
Onze monteurs en keurmeesters zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold.
Door uw materieel regelmatig te laten onderhouden en keuren zorgen we ervoor dat uw materieel in optimale staat is om veilig te kunnen werken en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.